Draagtassen bedrukken? Wij kunnen alles!

Kerklau is de specialist op het gebied van draagtassen

Veelal zijn artikelen bij een groothandel wel te bestellen, maar is het niet mogelijk om deze direct te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Welnu, bij Kerklau Shop Supplies zijn de mogelijkheden onbegrensd en ook het bedrukken van uw draagtas is in vertrouwde handen bij deze importgroothandel. Naast de jarenlange ervaring die wij als bedrijf hebben met het leveren van voordelige draagtassen voor uw groothandel, zijn wij ook expert in het bedrukken van draagtassen. U geeft simpelweg aan welk logo er op uw draagtassen moet komen te staan en Kerklau Shop Supplies regelt het. Natuurlijk kunt u er ook bij het bedrukken op vertrouwen dat Kerklau Shop Supplies de gewenste draagtassen met logo’s bedrukt en deze zo spoedig mogelijk bij u laat bezorgen. Wij zorgen er voor dat uw draagtassen winkelklaar geleverd worden, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Super bedrukte draagtassen!

Jan 18, 2012 by Melle

Kerklau bedankt voor de geweldige draagtassen! Ze vielen bij onze klanten enorm in de smaak. Ik plaats spoedig weer een order!


Draagtassen Kerklau - De specialist in elke draagtas , USA 5.0 5.0 1 1 Kerklau bedankt voor de geweldige draagtassen! Ze vielen bij onze klanten enorm in de smaak. Ik plaats spoedig weer een order!

Voorbeelden van draagtassen

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte draagtas!