Draagtassen extra informatie

Kerklau is de specialist op het gebied van draagtassen

Indien uw klant artikelen bij u heeft gekocht en deze heeft afgerekend bij de kassa, moeten deze natuurlijk op een manier meegenomen worden. De ideale manier voor u als bedrijf om zeer goedkoop reclame te maken is natuurlijk door deze klanten een tas mee te geven met de naam van uw bedrijf erop.

De draagtas is niet meer weg te denken uit de huidige commerciële wereld. Alles draait om reclame en met onze draagtassen, die bijvoorbeeld met uw eigen logo bedrukt kunnen worden, verzekert u zich van een plaats in deze commerciële setting. Draagtassen met uw logo erop zijn van grote waarde bij het creëren van een naam als bedrijf, of bij het behouden van een naam als bedrijf. Hebt u kleine artikelen die gemakkelijk zoekraken? Dat is geen probleem met onze fourniturenzakjes. Ook deze leveren wij in verschillende kleuren en groottes.

Natuurlijk hebben wij voor u ook een ecologische variant van de draagtas, zo draagt u als bedrijf bij aan een beter milieu en dit waarderen de klanten. Deze ecologische draagtassen zijn bij ons te bestellen in verschillende kleuren, materialen en groottes. Door verschillende tasgroottes aan te schaffen kunt u voor verschillende verkochte artikelen een bijpassende grootte tas aanbieden.

Ook voor speciale gelegenheden leveren wij bijpassende draagtassen. Er is natuurlijk met de kerstdagen niets leuker dan de klant een speciale kersttas aan te bieden. Indien er iets te vieren is of wanneer u deze producten levert, hebben wij bijpassende verpakkingen en dozen. Denkt u hierbij aan luxueuze wijnflesverpakkingen en dozen. Een selectie van deze artikelen vindt u op de site van deze groothandel.

Om uw artikelen en bedrijf een extra uitstraling te geven, leveren wij ook extra luxe tassen. Stijlvolle draagtassen, in verschillende soorten en formaten, zijn voor u bestelbaar via onze webshop.

Om ons assortiment op dit gebied compleet te maken hebben wij nog een scala aan andere tassen en zakjes. Hierbij moet u denken aan koeltassen, papieren draagtassen en plastic draagtassen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vloeipapier.

Voorbeelden van draagtassen

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte draagtas!