Draagtassen

Kerklau is de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Draagtassen

Iedere moderne ondernemer maakt gebruik van uitgebreide marketingmogelijkheden. Een zeer doeltreffende manier om klanten bekend te maken met uw bedrijf is door het gebruik van draagtassen. Kerklau Shop Supplies heeft speciaal voor u als ondernemer een aantal categorieën draagtassen, die perfect kunnen voldoen aan uw wensen. U heeft de keuze uit verschillende soorten draagtassen, voor alle gelegenheden en alle bedrijfstakken. Een uitgebreid assortiment draagtassen, allen van degelijke kwaliteit en zeer snel geleverd. Zoals u natuurlijk van ons gewend bent tegen een zeer scherpe prijs en met flexibele betalingsmogelijkheden. Met draagtassen van Kerklau Shop Supplies haalt u kwaliteit in huis waarmee u een onuitwisbare indruk zult maken bij uw klanten.

De voordelen op een rij van bedrukte draagtassen van Kerklau Shop Supplies:

  • Door de verscheidenheid in materiaal, kleur en prijs in alle branches te gebruiken
  • U verzekert uzelf van scherp geprijsde draagtassen, van kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • Uitstekende service en snelle levering zijn vanzelfsprekendheden bij Kerklau Shop Supplies!

Voorbeelden van draagtassen

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte draagtas!

Laatste nieuws over draagtassen

Katoenen draagtassen

Als u uw klant een keer iets extra’s wil geven, denkt u dan eens aan de katoenen draagtas van Kerklau Shop Supplies. Een katoenen draagtas is duurzaam en multifunctioneel. Plastic -en papieren tassen worden vaak weggegooid door klanten, terwijl katoenen draagtassen voor allerhande dingen hergebruikt worden. Voor u een manier om te bewijzen dat u duurzaam denkt en natuurlijk een zeer slimme marketingtruc; de klant maakt immers meer dan eens reclame voor uw bedrijf met deze katoenen draagtassen. Kerklau Shop Supplies is expert op het gebied van import van draagtassen en kan u zodoende deze prachtige katoenen draagtassen snel en goedkoop leveren. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van katoenen draagtassen.

De voordelen van katoenen draagtassen van Kerklau Shop Supplies op een rij:

  • Gebruiksvriendelijke, duurzame tassen om uw klanten mee te verwennen
  • Zeer stevig materiaal staat garant voor een lange levensduur
  • Aantrekkelijk geprijsde, zeer veelzijdige draagtassen

Draagtassen met logo

Een stevige draagtas met het logo van uw bedrijf is natuurlijk het perfecte visitekaartje. Professionalisme en uitstraling zijn erg belangrijk voor een bedrijf, een draagtas met logo voldoet aan deze kenmerken. Bij Kerklau Shop Supplies kunt u kiezen uit het ruime assortiment draagtassen die bedrukt kunnen worden met een logo. De mogelijkheden voor draagtassen met een logo zijn bij Kerklau Shop Supplies onbegrensd. U kunt uw draagtas met logo geheel naar smaak aanpassen en eenvoudig bestellen in onze webshop. Kijkt u gerust eens naar de mogelijkheden en scherpe prijzen die Kerklau Shop Supplies voor u in petto heeft.

De voordelen van draagtassen met logo van Kerklau Shop Supplies op een rij:

  • Draagtassen geheel naar eigen design, met eigen logo
  • Vele mogelijkheden, snel en veilig geleverd
  • Verrassend scherp geprijsd

Draagtassen groothandel

Als jarenlange expert op het gebied van import heeft Kerklau Shop Supplies inmiddels naam verworven als groothandel met het importeren van artikelen die voor u als ondernemer onmisbaar zijn in uw bedrijf. Als groothandel in draagtassen kan Kerklau Shop Supplies garant staan voor service en betrouwbaarheid waar u als ondernemer wat aan hebt. Als u draagtassen bestelt bij Kerklau Shop Supplies geniet u uitgebreide betalingsmogelijkheden, een uitgebreide keus, uitstekende service en natuurlijk een zeer aantrekkelijke prijs. Door de ervaring van Kerklau Shop Supplies op de importmarkt weten wij onze draagtassen altijd tegen een zeer scherp tarief te leveren. Ons assortiment draagtassen is enorm, waardoor u binnen een categorie draagtassen keuze heeft in kleur, vorm en maat. Kerklau Shop Supplies doet er alles aan om u als ondernemer een zo breed mogelijke keuze te geven op het gebied van draagtassen. Werpt u gerust een blik op ons assortiment en laat u door Kerklau Shop Supplies, groothandel op het gebied van draagtassen, verrassen.

Goedkope draagtassen

Of u nou als groot bedrijf graag tegen een zeer gunstige prijs uw draagtassen wilt afnemen, of wanneer u als ondernemer uw draagtassen goedkoop wilt inslaan; de goedkope draagtassen van Kerklau Shop Supplies zijn altijd de beste oplossing. Speciaal voor alle ondernemers hebben wij een grote voorraad goedkope draagtassen ingevoerd, zodat u als ondernemer optimaal profiteert en de mogelijkheid heeft om te besparen op uw draagtassen. Goedkope draagtassen van Kerklau Shop Supplies bieden voldoende stevigheid om met een gerust hart aan uw klanten mee te geven, het enige verschil met reguliere draagtassen is het bedrag dat u na aankoop van onze goedkope draagtassen kunt besparen. Tegen een gereduceerd tarief liggen hier uw draagtassen klaar.

De voordelen van goedkope draagtassen van Kerklau Shop Supplies op een rij:

  • Stabiele draagtassen van goede kwaliteit
  • Speciaal voor u geïmporteerd en verkrijgbaar tegen een zeer gunstige prijs
  • Zeer aantrekkelijk voor grote afnemers met grote klantenkring

Draagtassen extra informatie

Indien uw klant artikelen bij u heeft gekocht en deze heeft afgerekend bij de kassa, moeten deze natuurlijk op een manier meegenomen worden. De ideale manier voor u als bedrijf om zeer goedkoop reclame te maken is natuurlijk door deze klanten een tas mee te geven met de naam van uw bedrijf erop.

De draagtas is niet meer weg te denken uit de huidige commerciële wereld. Alles draait om reclame en met onze draagtassen, die bijvoorbeeld met uw eigen logo bedrukt kunnen worden, verzekert u zich van een plaats in deze commerciële setting. Draagtassen met uw logo erop zijn van grote waarde bij het creëren van een naam als bedrijf, of bij het behouden van een naam als bedrijf. Hebt u kleine artikelen die gemakkelijk zoekraken? Dat is geen probleem met onze fourniturenzakjes. Ook deze leveren wij in verschillende kleuren en groottes. Lees het hele bericht

Onze Draagtassen worden gemiddeld beoordeel met een: 8.9 uit 10 gebaseerd op 12 stemmen